En personlig snabb tydlig support

Support

Vi värdesätter personlig support. Hos oss får du alltid återkoppling inom loppet av fyra timmar. 

Vanliga frågor

Webbutveckling

Leveranstider varierar givetvis beroende på projektets omfattning och specifikation. Vår målsättning är alltid ha en hemsida klar för genomgång och utvärdering tillsammans med kund inom 14 dagar.

Vårt serviceavtal för hemsidor innebär att vi tar fullt ansvar i att hålla er hemsida säker, uppdaterad och SSL-certifierad. Serviceavtalen är en trygghet för er och era kunder. 

I och med att vi hostar hemsidan, tillåts vi att skapa ett oändligt antal e-postadresser.Kortfattat – du kan ha hur många mailadresser du vill.

Priset varierar givetvis beroende på projektets omfattning och dess specifikation. Vi kan leverera hemsidor för 5 000 kr, men också för 50 000 kr. Helt beroende på kundens önskemål.

Om du är en stolt ägare av en WordPress-webbsida skapad av oss på BISTRA Digital, så ingår alltid en grundläggande utbildning kring hur du uppdaterar din nya hemsida. Via vårt serviceavtal kan vi också sköta alla uppdateringar som t.ex uppladdning av nya bilder, och texter med mera.

 

 

Vanliga frågor

Webbutik

Leveranstider varierar givetvis beroende på projektets omfattning och specifikation. Vår målsättning är alltid ha en webbutik klar för genomgång och utvärdering tillsammans med kund inom 3 veckor.

Vårt serviceavtal för  webbutiker, innebär att vi tar fullt ansvar i att hålla er webbutik säker, uppdaterad och SSL-certifierad. Serviceavtalen är en trygghet för er och era kunder. 

WooCommerce erbjuder dig som företag flertalet olika betallösningar, som t.ex. Klarna, Stripe, Paypal, Swish och Dibs. Det finns en lösning – vare sig du vill ha faktura eller direktbetalning.

Er webbutik är responsiv, vilket innebär att den är lika levande och säljande via datorn, plattan och telefonen. Era kunder kan genomföra hela köpprocessen lika smidigt och användarvänligt på alla enheter.

Om du är en stolt ägare av en Woocommerce-webbutik skapad av oss på BISTRA Digital, så ingår alltid en grundläggande utbildning kring hur du uppdaterar din nya webbutik. Via vårt serviceavtal kan vi också sköta alla uppdateringar som t.ex uppladdning av nya bilder, och texter med mera.

Vanliga frågor

Social media marknadsföring

Vi använder oss främst utav Facebook och Instagram, men givetvis också LinkedIn och Twitter om kunden önskar det. 

Vi presenterat månadsvis antalet du nådde ut till, antalet som gillade ditt inlägg, antalet som öppnade länken, antalet som genomförde ett köp/handling och antalet som besökte din hemsida. 

Att annonsera via Sociala medier är kostnadseffektivt. Vi brukar säga att en budget på 3000 kr – 8000 kr bör räcka i 30 dagar för att nå önskat resultat. Vi rekommenderar också att man annonserar i sociala medier i minst tre månader för att skapa kundvärde och kontinuitet. 

Hur många sandkorn finns det på Copacabana? Skämt å sido. Då vi skräddarsyr annonseringen för att nå ut till din unika målgrupp, så kan antalet variera beroende på vem man riktar sig mot. Mellan tummen och pekfingret, kan man säga att företaget exponeras till ca 50,000-100,000 unika personer / månad. 

Vi på BISTRA Digital hjälper er att styra er digitala annonsering i Social medier mot önskad målgrupp utifrån flertalet faktorer – bl.a. ålder, kön, civilstatus, intressen, geografisk placering och köpförmåga.

 

 

Stäng meny

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning