om oss

Vi på BISTRA Digital består av tre nyfikna medarbetare som gärna dricker kaffe ihop, kollar på fotboll och ÄLSKAR digitalisering!

BISTRA Digital

BISTRA Digital är en webb- och marknadsföringsbyrå som gör digitalisering enkelt. Vi på BISTRA Digital förstår vikten av att nå ut till sina kunder via digitala kanaler för att generera leads och affärer. Vi fokuserar därför på lönsamma och affärsdrivna digitaliseringslösningar för dig som kund.

Vi på BISTRA Digital utvecklar hemsidor i WordPress, e-handelslösningar i WooCommerce och marknadsföring i sociala medier.

Låt oss vara en del av er digitala resa.

Våra tjänster

Webbutveckling

Vi skapar säljande hemsidor i enlighet med era önskemål vad gäller design, innehåll, kundvärden och funktionalitet. Vi utvecklar alla våra hemsidor i open-source verktyget WordPress. Sidan är responsiv och är lika kundvänlig i datorn, plattan och telefonen. Allt för att driva era affärer.

Webbutik

Handeln sker idag online. Vi utvecklar och underhåller kommersiella plattformar och hemsidor för e-handel och bokningar online. Vi integrerar flertalet betallösningar och leveranssätt, för att ni enkelt ska kunna erbjuda era kunder en levande och säljande webbutik.

Social Media Marknadsföring

Dina kunder finns på Sociala medier. Använd sociala medier för att nå ut, engagera och samverka med framtida kunder. Styr inlägg mot önskad målgrupp utifrån flera faktorer - ålder, kön, civilstatus, intressen, geografisk placering och köpförmåga. All data är mätbar.

Stäng meny

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning