En responsiv säljande säker hemsida

Webbutveckling

En responsiv hemsida utvecklad i WordPress för optimal kundvänlighet och försäljningsmöjlgighet.

Hemsidor i WordPress

Vi skapar säljande hemsidor i enlighet med era önskemål vad gäller design, innehåll, kundvärden och funktionalitet. Vi utvecklar alla våra hemsidor i open-source verktyget WordPress. Sidan är responsiv och är lika kundvänlig i datorn, plattan och telefonen. Allt för att driva era affärer.

En säljande hemsida

Hemsida från grunden

Vi utvecklar hemsidor i open-source verktyget WordPress från grunden. Vi skapar säljande hemsidor i enlighet med era önskemål vad gäller design, innehåll, kundvärden och funktionalitet.

Responsiv hemsida

Vi bygger bara responsiva hemsidor. Det innebär att er hemsidan är lika kundvänlig i datorn, plattan och telefonen. Sidan ger ett professionellt intryck och blir en säljande kanal åt er.

Unik design

Er hemsida får en unik design vad gäller innehåll i form av färg, copy, bilder, rörligt material och övrig design. Logotyp och grafisk profil erbjuder vi också. Ni bestämmer hur ni vill ha det - vi gör.

Kontaktmöjligheter

En hemsida skall vara säljande. Den ska vara byggd för att styra kunder mot att ta kontakt. T.ex. Kontaktformulär, mail, telefon, bokning och platsinformation är således avgörande.

Serviceavtal

Våra serviceavtal innebär att er hemsida är säker och uppdaterad, men även att vi erbjuder oss att genomföra ändringar av innehåll och layout. Ni får även statistik över antalet besökare varje månad.

Synas på Google

En säljande hemsida driver trafik. Då blir företaget synligare på Google och kommer högre upp vid kundsökningar. Ni associeras med nyckelord som beskriver er verksamhet. T.ex. 'frisör i Örebro'.

Hosting och uppdateringar

Genom våra serviceavtal säkerställer vi att er hemsida alltid är uppdaterad, säker och GDPR-vänlig. Att ha en trygg och säker hemsida är viktigt för dig som företagare och era kunder.

SSL-Certifikat och säkerhet

Besökt en hemsida där det står 'inte säker'? Inte hos oss. Alla våra hemsidor är SSL-certifierade vilket innebär att all information är krypterad och minimerar risken för angrepp.

Vad gör en hemsida säljande?

Till grund för en säljande och kundvänlig hemsida är inte bara attraktiv design och fina bilder viktigt. Hemsidan bör utformas på ett sådant sätt att den uppmuntrar kunder till att agera. Vad menar vi med detta?

Jo, det vi menar är att hemsidans utformning skall leda kunderna till att t.ex. genomföra ett köp, en bokning, en beställning eller ta kontakt. Det brukar benämnas CTA (Click-to-action) och det är A och O för en säljande hemsida.  

Fördelen med att bygga en hemsida i WordPress är dess förmåga att integreras med tredjepartssystem. Det kallas plugin, eller tillägg, vilket möjliggör integration av t.ex. bokningssystem, social media, pop-up fönster, kund- och personalinloggning. Allt för att generera nya kunder för er som beställare.

Vår arbetsprocess

Första kontakt - Hej!

Ett telefonsamtal, mail, skype eller över en kopp kaffe. Fördelen med digitalisering är att det möjliggör arbete utanför staden man sitter i. En positiv inverkan på miljön och möjlighet till att erbjuda våra tjänster - från Malmö till Luleå.

Konsultation

Vi genomför en kostnadsfri behovsanalys. Vi får igenom vilka tankar ni har med hemsidan, funktioner ni skulle vilja ha, design, budget och innehåll. Detta steg ligger till grund för den kostnadsfria offert ni kommer att få från oss.

Specifikation & Beställning

Efter att konsultationen ägt rum, skickar vi över ett förtydligande gällande hemsidans specifikation och innehåll. En tänkt tidsplan för projektet presenteras och ett serviceavtal skapas för hemsidans underhåll, uppdateringar och säkerhet.

Byggande av hemsidan

Nu kavlar vi upp ärmarna och börjar bygga er nya säljande hemsida! Hemsidan byggs av våra duktiga medarbetare utifrån tidigare specifikationer och tidsplan. Hemsidan utformas utifrån design, funktioner och övriga specifikationer.

Utvärdering av hemsidan

Vi genomför en feedbackrunda och ni som beställare får möjlighet att göra er bekanta med er nya hemsida. Vi testar alla funktioner på hemsidan och säkerställer att text och bilder är korrekta. Mindre justeringar görs i detta steg.

Test och leverans

Nu är hemsidan levererad! Vi presenterar den nya lösningen för er och dess funktioner. Via vårt serviceavtal kan ni alltid räkna med att hemsidan är uppdaterad och säker. Ni får också statistik månadsvis på antalet besökare.

Stäng meny

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning